Zoeken
  • Automatisering SWD

Sova training afgerond


Afgelopen week hebben 8 kinderen de SOVA-training weer goed afgerond.

Met de kinderen werd wekelijks gesproken over veel verschillende onderwerpen, van kennismaken, naar gesprekjes voeren (met vreemde mensen), maar ook een onderwerp als pesten kwam aan de orde. De kinderen moesten o.a. leren om stevig/zelfverzekerd te staan en duidelijk te spreken. De eerste bijeenkomst was samen met ouders en hier werd het vervolg van de training toegelicht. De laatste bijeenkomst werd gezellig afgesloten met spelletjes en hier kwamen alle behandelde thema’s in de spelletjes weer terug.

De ouders krijgen binnen 6 weken na de laatste bijeenkomst een terugkoppeling waarbij ook een evaluatie wordt afgenomen.

De training was erg leuk. Iedere week werd de training gestart met ranja en een koekje en werd er een nieuwsflits besproken. Ook konden de kinderen dan kort iets vertellen over wat ze mee hadden gemaakt en wat ze nog voor leuks zouden gaan doen. Vaak vloog de tijd zo snel voorbij dat de kinderen ook weleens later wilden eindigen. Eén meisje wist aan het begin nog niet zeker of zij door zou gaan, maar aan het einde van de eerste les gaf ze aan dat ze toch besloten had om door te gaan. Ze heeft de training tot het einde afgemaakt.


46 keer bekeken

Locatie Delfzijl

Waddenweg 4
9933 KH Delfzijl
Telefoon 0596 - 650 787
E-mail info@s-w-d.nl

Locatie Appingedam

Stadshaven 23

Locatie Loppersum

Stationslaan 10

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

via 0596 - 650 787

Postadres
Postbus 248
9930 AE  DELFZIJL

Contactformulier algemeen (alle velden invullen svp zodat goed verwezen kan worden naar de juiste persoon)

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard, zoals beschreven in de Privacy Verklaring