Zoeken
  • Automatisering SWD

Start assertiviteit training


Wil je leren om op te komen voor jezelf, in verschillende situaties en op verschillende manieren? Wil je iemand zijn die zich assertief gedraagt, wil je voor je eigen mening, je wensen en behoeften op komen? Meld je dan aan, de training voor mensen die het moeilijk vinden om zich in bepaalde situaties assertief te gedragen gaat weer van start!

De training bestaat uit twee delen van elk 5 bijeenkomsten. Je komt iedere week 2 uur bij elkaar. In de training leer je vaardigheden, waarmee je in allerlei situaties assertiever kunt reageren.

Je gaat verschillende situaties oefenen tijdens rollenspelen en oefeningen, waarbij je eigen ervaringen een grote rol kunnen spelen. Daarnaast zijn er ook groepsoefeningen.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten met een pauze in de Kerstvakantie. We starten op 5 december en de cursus gaat door tot 20 februari. De bijeenkomsten zijn op de woensdagochtenden van 9.30 tot 11.30 uur en vinden plaats in Delfzijl, in de Brede School Noord, in de CJG ruimte.

Opgave voor deze assertiviteitstraining kan via het maatschappelijk werk in uw gemeente of mail naar Carmen Akollo: c.akollo@s-w-d.nl. Ook kunt u bij haar terecht voor meer informatie. Bellen kan dan naar 0596 – 650 787.

Kijk voor meer informatie bij de pagina trainingen.


66 keer bekeken

Locatie Delfzijl

Waddenweg 4
9933 KH Delfzijl
Telefoon 0596 - 650 787
E-mail info@s-w-d.nl

Locatie Appingedam

Stadshaven 23

Locatie Loppersum

Stationslaan 10

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

via 0596 - 650 787

Postadres
Postbus 248
9930 AE  DELFZIJL

Contactformulier algemeen (alle velden invullen svp zodat goed verwezen kan worden naar de juiste persoon)

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard, zoals beschreven in de Privacy Verklaring