Zoeken
  • Automatisering SWD

Info avond Privacy en Vrijwilligersorganisaties


Het Vrijwilligerssteunpunt voor Delfzijl en Appingedam heeft donderdag 31 januari een leerzame informatie avond gehouden over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en vrijwilligersorganisaties. Er waren een tiental mensen aanwezig die namens meerdere organisaties de informatie tot zich namen. Verder werden er veel vragen gesteld over bijvoorbeeld het gebruik van foto's, het bijhouden van lijstjes met namen en telefoonnummers, etc. De geboden informatie zal helpen om deze organisaties beter AVG-proof te maken. Mochten er vragen zijn over dit onderwerp, neemt u dan gerust contact op met het Vrijwilligerssteunpunt: e-mail: vrijwilligerssteunpunt@s-w-d.nl of telefonisch via 0596 – 650 787 (dinsdag van 9.00 - 12.00 uur)


39 keer bekeken

Locatie Delfzijl

Waddenweg 4
9933 KH Delfzijl
Telefoon 0596 - 650 787
E-mail info@s-w-d.nl

Locatie Appingedam

Stadshaven 23

Locatie Loppersum

Stationslaan 10

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

via 0596 - 650 787

Postadres
Postbus 248
9930 AE  DELFZIJL

Contactformulier algemeen (alle velden invullen svp zodat goed verwezen kan worden naar de juiste persoon)

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard, zoals beschreven in de Privacy Verklaring