Stichting Welzijn en Dienstverlening is op zoek naar een

 

Secretaresse - 3

 

Ben jij die secretaresse die aan twee woorden genoeg heeft en dienstverlenend is ingesteld? Houd je van dynamiek en afwisseling in je werk? Heb je een afgeronde opleiding op mbo niveau en beschik je over hbo werk- en denkniveau en ben je voor 24 uur per week beschikbaar? Dan ben je van harte welkom om ons team van de ondersteuning te versterken.

 

Wat ga je doen:

Je handelt in- en uitgaande telefoongesprekken af, je verzorgt de in- en uitgaande post en redigeert uitgaande brieven. Je bereidt voorkomende vergaderingen en werkoverleggen voor, notuleert deze en bewaakt de actiepunten. Daarnaast ondersteun je uitvoerende collega’s bij een aantal van hun administratieve taken en houdt het registratie programma bij. Je ondersteunt diverse medewerkers bij mailingen en PR zaken en kunt de duizendpoot zijn waar onze collega’s af en toe naar zoeken.

 

Wat vragen wij:

Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma secretarieel. Je hebt kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten. Je bent stressbestendig in verband met werkzaamheden die onder tijdsdruk staan en waarbij verstoring een rol kan spelen.

Je bent flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Daarnaast ben je communicatief vaardig, je hebt gevoel voor verhoudingen, je kunt snel schakelen, je durft besluiten te nemen en kan prioriteiten stellen. Jij bezit het hele pakket, maar weet je wel te onderscheiden. Hoe? Je durft vragen te stellen aan collega’s en gemeenten, je hebt lef, je bent initiatiefrijk en je hebt de ambitie om de administratieve processen optimaal te laten verlopen. Je kunt ordelijk werken en bent integer en daarnaast heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

 

Wat bieden wij:

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft een functie voor een jaar. De functie van secretaresse -3 is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Welzijn.

 

VOG

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

 

Informatie

Inlichtingen over de functie kunnen ingewonnen worden bij Margreet Huisman, op dinsdag 15-10 tussen 13.00 – 15.00 uur en op dinsdag 29-10 tussen 10.00 – 12.00 uur via telefoon 0596 – 650 787 of 06 – 57 07 99 44

 

Sollicitaties

Schriftelijke sollicitaties kunnen tot 1 november gericht worden aan de SWD, t.a.v. Margreet Huisman via r.muilerman@s-w-d.nl. De gesprekken staan gepland op 7 november.

Locatie Delfzijl

Waddenweg 4
9933 KH Delfzijl
Telefoon 0596 - 650 787
E-mail info@s-w-d.nl

Locatie Appingedam

Stadshaven 23

Locatie Loppersum

Stationslaan 10

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

via 0596 - 650 787

Postadres
Postbus 248
9930 AE  DELFZIJL

Contactformulier algemeen (alle velden invullen svp zodat goed verwezen kan worden naar de juiste persoon)

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard, zoals beschreven in de Privacy Verklaring