Recente berichten

Kinderspeurtocht langs nieuwbouwlocaties Delfzijl Noord

Woensdagmiddag 1 juli zijn 55 kinderen op speurtocht geweest langs enkele nieuwbouwlocaties in Delfzijl Noord. Op initiatief van Acantus, Belangengroep Versterking Zandplatenbuurt (BVZ) en de gemeente Delfzijl en onder begeleiding van de Stichting Welzijn en Dienstverlening maakten zij op een ludieke manier kennis met de versterkingsopgave in hun wijk. De speurtocht is een mooie start van het Sociaal Programma voor Delfzijl Noord waarbij het investeren in kinderen en jongeren een belangrijk thema is.

Maak je perfecte huis en hoe was het vroeger . .

55 kinderen die wonen of naar school gaan in Delfzijl Noord gingen woensdagmiddag op speurtocht. Tijdens de speurtocht maakten de kinderen via leuke opdrachten kennis met de versterkingsopgave. Er werd uitleg aan de kinderen over de versterking gegeven en de kinderen is gevraagd om zitting te nemen in een werkgroep. Lees hier het hele persbericht!


Nieuwsarchief SWD

Locatie Delfzijl

Waddenweg 4
9933 KH Delfzijl
Telefoon 0596 - 650 787
E-mail info@s-w-d.nl

Locatie Appingedam

Stadshaven 23

Locatie Loppersum

Stationslaan 10

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur

via 0596 - 650 787 en daarna tot 17.00 uur alleen voor crisiszaken via het crisisnummer 06 - 3069 4229

Postadres
Postbus 248
9930 AE  DELFZIJL

Contactformulier algemeen (alle velden invullen svp zodat goed verwezen kan worden naar de juiste persoon)

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard, zoals beschreven in de Privacy Verklaring