Recente berichten

Kinderspeurtocht langs nieuwbouwlocaties Delfzijl Noord

Woensdagmiddag 1 juli zijn 55 kinderen op speurtocht geweest langs enkele nieuwbouwlocaties in Delfzijl Noord. Op initiatief van Acantus, Belangengroep Versterking Zandplatenbuurt (BVZ) en de gemeente Delfzijl en onder begeleiding van de Stichting Welzijn en Dienstverlening maakten zij op een ludieke manier kennis met de versterkingsopgave in hun wijk. De speurtocht is een mooie start van het Sociaal Programma voor Delfzijl Noord waarbij het investeren in kinderen en jongeren een belangrijk thema is.

Maak je perfecte huis en hoe was het vroeger . .

55 kinderen die wonen of naar school gaan in Delfzijl Noord gingen woensdagmiddag op speurtocht. Tijdens de speurtocht maakten de kinderen via leuke opdrachten kennis met de versterkingsopgave. Er werd uitleg aan de kinderen over de versterking gegeven en de kinderen is gevraagd om zitting te nemen in een werkgroep. Lees hier het hele persbericht!


Nieuwsarchief SWD